keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Karmeat kassit

Näistä ei haluta nähdä kuvia :)!

No, nyt kun on saatu kaikki pervot tänne, niin paljastettakoon että kyseessä on Sandyn käsilaukunjärjestämishaaste, joka valitettavasti toteutuu sekä a) myöhässä, että b) ilman kuvia. Nyt jo pois muuttanut kissanroikale söi entisen kuvansiirtojohdon (kännykkäkuvat oli jo viikonloppuna otettu), ja jalkavamman takia oon välttänyt kaupoilla juoksemista pidempään kuin arvelinkaan. Mutta sanallisesti siis. Ennen siivousta laukusta löytyi (kuvat onneksi auttaa edes mua):

-lompakko
-irtonainen avaimenperä, johon saisi poletin, joka vain on häveyksissä
-pompula ja hiussolki
-käsivoide
-mustekynä ja lyijykynä
-päivähoidosta annettu kuukausikirje
-kahdet korvatulpat, pyörimässä (nice..)
-lapsen lippalakki
-lapsen duplopala
-lapsen leikkiauto
-kolikoita
-ja todellakin, jälleen yksi irtonainen litistynyt kurkkupastilli. (Arvelinkin, että löytyy. Näitä pyörii laukussani lähes aina vaikka miten yrittäisin estää, olen ollut asiakaspalveluhommissa paljon ja oppinut pastilliin aina ruokailun jälkeen tai äänen käheytyessä, ja nykyisin mukana on myös muksun ksylitolipastilleja. Rasiat eivät vain mitenkään pysy kiinni!!!)

 Pakollisina mukaan lähtivät:
-lompakko
-siteet
-kynät
-kestotulpat, nyt siististi rasiassaan
-käsivoide (en tule mitenkään toimeen ilman, ihoni on kuin liskolla. true story, sormissa nytkin kolme halkeamaa ja kaksi laastaria.)

Mutta mutta. Lompakkohan oli niin täynnä kuitteja, ettei se edes mahtunut kiinni, ja kolikkotaskussa puolet oli brittein rahaa. Nämä siis siivottiin pois myös.

Kaiken kaikkiaan tavaraa oli paaaaljon vähemmän kuin olisin kuvitellut, syynä varmaan se, että olen käyttänyt nyt kahta-kolmea laukkua vuorottain, ja osa kamoista pitää majaansa noissa muissa. Kuten varmaan ainakin muksun varavaipat ja pari vesipulloa. Huomasin jälleen, että luulen laukkuani roskikseksi, tähän yritän pikaista muutosta, todennäköisesti turhaan. Lapsen "kadonneiden" lelujen majapaikkakin selvisi. Öh. Mutta asia on niin, että ainoa keino, jolla saan kotini pysymään järjestyksessä, on pari rompesäilön hyväksyminen, tähän asti toinen niistä on ollut laukkuni. Koetan nyt siirtää sen vaikkapa tiskipöydän alakaappiin.

Muuten elämä on liiketilassa enkä osaa sanoa mitään edes ensi viikosta. Juupajuu.


EDIT: haasteen linkki


2 kommenttia:

Sandy kirjoitti...

Haa! Kiitos, että osallistuit kaikesta huolimata! Kuvailut olivat niin hersyviä, että kuvien puuttuminen suodaan anteeksi ilman minkäänlaista ongelmaa!

Kts. edellinen kirjoitti...

No hyvä :). Laukun siivoaminen oli kyllä hyödyllistä, tuo hoitopaikan kirjekin oli sitä ennen jäänyt kokonaan lukematta... Vielä kun löytäisi tiiviin pastillipakkauksen!